U bent in: Onderneming
FoodLine System – uw plus+

Onderneming

FoodLine System uw plus+

Uw plus – onze ervaring en kracht in innovatie:
We zijn sinds 20 jaar in Zeewolde (Nederland) actief op de markt. Dat is uw voordeel, omdat we het wiel niet elke keer opnieuw hoeven uit te vinden en toch nieuwe wegen met en voor onze klanten kunnen inslaan. Wij willen uw productieprocessen zo efficiënt mogelijk vorm geven. Met ons innovatieve moederbedrijf “Poly-clip System”, de wereldwijd leidende aanbieder van clipsluitsystemen in de levensmiddelenindustrie en verpakkingsbranche, hebben wij een sterke partner aan onze zijde.


Uw plus – onze producten en partners:
Op kwaliteit en zekerheid letten wij in het bijzonder bij de keuze voor onze partnerbedrijven. Hier sluiten wij geen compromissen: Poly-clip System, Pujolàs, Buhmann, Giecon, Walsroder Casings, Coveris, Viskase, Darmex Casing en Mylab – bedrijven die voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan. Poly-clip System is de wereldmarktleider in clipsluitoplossingen en staat
voor innovatie en ervaring. De product- en servicesystemen bestaan uit clipmachines, verpakkingsmachines en hun automatisering, maar ook verbruiksmaterialen zoals clips en lussen. Pujolàs ontwikkelt en produceert machines voor talrijke productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie. Vooral de vleesverpakkingsmachines en 3D- vleespersmachines zijn in de markt zeer succesvol. Buhmann is één van de leidende aanbieders van verpakkingsmachines voor de levensmiddelenbranche. In het bijzonder van eindverpakkingssystemen en afvulinstallaties, maar ook automatiseringsoplossingen horen tot het portfolio. Giecon ontwikkelt worstontclipmachines en beladingssystemen voor dieptrekker en flowpacker. Deze machines onderscheiden zich door hun eenvoud en logische productstroom, met een capaciteit die aansluit bij de huidige wensen. Walsroder Casings is een traditionele aanbieder van hoogwaardige darmen voor de moderne worstproductie. Met worstdarmen van de allerbeste kwaliteit, geproduceerd met milieuvriendelijke grondstoffen, draagt Walsroder bij aan perfecte productieprocessen bij producenten van worstproducten. Coveris is een toonaangevende onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en inkoop van flexibele en stijve plastic verpakkingen en van coatingoplossingen voor diverse consumentgerichte en industriële eindmarkten. Viskase werd in Chicago, Illinois in het jaar 1925 opgericht, oorspronkelijk als The Visking Company. In dat jaar werd de eerste revolutionaire stap gezet met een synthetische worstdarm uit geregenereerde cellulose en geïntroduceerd in de vleesverwerkende industrie. Darmex Casing is in 1996 opgericht als producent en leverancier van moderne kunststof darmen. In het begin confectioneerde het bedrijf deze darmen voor andere fabrikanten van kunststof darmen. Mylab is een, door Fzmb GmbH (Onderzoekscentrum voor medische en biotechnologie) ontwikkeld, snel analyse apparaat voor de levensmiddelenindustrie. Mylab meet 21 parameters in enkele seconden.
Wij zijn blij dat wij Autotherm hebben mogen toevoegen aan onze dienstenpakket. Hierdoor kunnen wij als Foodline system nog breder adviseren en kunnen wij de klant beter tot zijn dienst zijn. Nu kan de klant ook voor alle processen na het tumblen, injecteren ,afstoppen en clippen van zijn producten via Autotherm rijpen, garen, roken of bakken. Autotherm heeft zowel voor de Vlees, Vega en voor de Vis industrie oplossingen. De Duitse firma Autotherm ligt op 2,5 uur rijden van Nederland en België en is de service erg sterk te noemen mede omdat ze zelf alle onderdelen maken en snel kunnen schakelen. Door de kennis bij Autotherm en nu bij Foodline System sluit dit merk perfect aan bij onze strategie.