U bent in: Service
FoodLine System – uw plus+

Service

De serviceafdeling is 24/7 bereikbaar onder nummer +31 (0) 36-535 9420


FoodLine System staat voor de plus in prestatie  voor uw productie

Uw plus – onze service:
U profiteert van onze veelvuldige prestaties en flexibiliteit. Als full-service aanbieder voor verpakkingsoplossingen, met het zwaartepunt in de voedingsmiddelenbranche, bieden wij u advies, planning, kostencalculatie, verwerving, opbouw en in bedrijf name aan. Of het nu gaat om machines, automatiseringsoplossingen, verbruiksmaterialen (bijv. verpakkingsfolie, clips, lussen etc.), service ter plaatse of de instandhouding van uw investeringsgoederen, bij ons krijgt u alles uit één hand, compleet en betrouwbaar.


Uw plus – onze advisering:
Onze gekwalificeerde en ervaren klantadviseurs en technici staan u te allen tijde met raad en daad ter beschikking. Als eerlijke en betrouwbare partner in de verpakkingstechnologie ondersteunen wij u bij het nóg zekerder en efficiënter maken van uw productie. Zo zorgen wij ook na de in bedrijf name van machines en installaties voor de after-sales service zoals onderhoud, instandhouding en service. Daarbij hoort ook de snelle levering van reserveonderdelen en verbruiksmaterialen.


In onze goed geoutilleerde werkplaats in het bedrijfspand te Zeewolde, worden revisies en reparaties die niet bij de klant kunnen of mogen worden uitgevoerd. De servicemonteurs worden aangestuurd vanuit het kantoor in Zeewolde. De regionaal wonende servicemonteurs maken lange reistijden in de regel overbodig. Snelle en goede service zijn essentieel voor onze klanten.