Spring naar hoofd-inhoud

Norbech

Norbech werd in 1985 opgericht door Bjarne Normann Jensen. In mei 2019 kocht Kurt Bech Christensen Uni-Food Technic en is de huidige CEO met Bjarne als de nieuwe Key Account Director.

Tijdens de eerste vijf jaar richtte het bedrijf zich op de handel en vanaf 1990 breidde het bedrijf uit met productiefaciliteiten voor de productie en ontwikkeling van technologische apparatuur voor met name de voedingsmiddelenindustrie.

In 1998 werd een nieuwe fabriek gebouwd en breidde het bedrijf zich uit. Vandaag de dag heeft het bedrijf 28 werknemers in dienst.

De hoofdactiviteit is het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve productielijnen voor zalm, witvis, makreel en haring. In de afgelopen jaren zijn er veel meer vissoorten aan het repertoire toegevoegd, zoals barramundi en tilapia.

Norbech produceert intelligente, volautomatische machines die de behoefte aan operators verminderen. Dit verlaagt de arbeidskosten en vermindert het risico op besmetting.

Norbech produceert ook machines die handmatig bediend moeten worden. Alle producten van Uni-Food Technic worden echter altijd gemaakt om aan de vraag van de eindklanten te voldoen.

Norbech wordt beschouwd als een competente zakenpartner die veel moeite doet om aan de behoeften van de klant te voldoen en op maat gemaakte lijnen en individuele machines te creëren die in bestaande faciliteiten passen.

De hoofdproductie is bestemd voor de visverwerkende industrie en ongeveer 90% van de productie wordt geëxporteerd naar Noorwegen, Chili, Nieuw-Zeeland, Australië, Schotland en Canada.

Het bedrijf ondergaat voortdurend productontwikkeling om te zorgen voor high-tech machines, hygiënische veiligheid en bedieningsgemak.

 

PRODUCTPORTFOLIO

Uni-Food Technic produceert en ontwikkelt technologische apparatuur voor de visindustrie, met name apparatuur voor de verwerking van zalm.

We produceren intelligente volautomatische vismachines die de behoefte aan arbeidskosten verminderen, waardoor onze klanten compatibel kunnen zijn op plaatsen waar efficiëntie de sleutel tot succes is.

ZALMSLACHTERIJ

Verdovingskuip, kieuwsnijtafels, ontluchtingstanks, zalmstekers, koeltanks, sorteer-/verpakkingssystemen, kistdoseersystemen, ijsdosers en ijsopslag met een capaciteit van 10-80 ton enz.

ZALM FILEREN

Ontkroonmachines, ontkalkingsmachines, ontschubmachines, trimlijnen met opbrengstcontrole, ontvelmachines, pin-bone verwijderaars enz.

ZALMROKEN

 

Zoutinjectoren, droogzoutinstallaties, laadsysteem voor rookwagens, rookroosters en rookwagens, verse snijmachines enz.

WITTE VIS

Complete fileerlijnen met opbrengstcontrolesystemen, verpakkingssystemen enz.

HARING/MAKREEL

Fileerlijnen, batchweeg-/verpakkingssystemen, stripcuttermachines enz.

OVERIGE PRODUCTEN

Diepvriestunnels, op maat gemaakte verwerkingsapparatuur, lagedrukreinigingssystemen voor het reinigen van fabrieken enz.

 

Meer informatie op norbech.com