Spring naar hoofd-inhoud

DETECTRONIC

Hogere normen voor voedselveiligheid

DETECTRONIC A/S is een particulier Deens bedrijf met productiefaciliteiten in Denemarken. Wij streven ernaar onze klanten te helpen hogere normen voor voedselveiligheid te bieden.

DETECTRONIC is de enige Scandinavische producent van metaaldetectoren voor de levensmiddelenindustrie. Samen met onze controleweegsystemen leveren wij al 34 jaar onze producten aan de voedingsmiddelenindustrie over de hele wereld. Vandaag de dag zijn wij aanwezig in meer dan 60 landen over de hele wereld en hebben wij onze eigen bedrijven in India, China en Thailand. Onze producten worden gebruikt in de meeste delen van de voedingsindustrie en we weten dat de eisen veranderen wanneer landen veranderen, en we passen onze productie en ons productassortiment aan om aan deze eisen te voldoen.

DETECTRONIC is een bedrijf met focus op duurzame oplossingen en een duidelijke strategie om de meest milieuvriendelijke leverancier van voedselinspectiemachines ter wereld te zijn. Samen met de lokale overheid omarmen wij programma's om de Co2 voetafdruk van onze machines te verminderen, en vandaag de dag behoren zij tot de meest milieuvriendelijke machines op de markt.

Onze focus is om onze klanten te helpen bij het opbouwen van een effectief voedselinspectieprogramma voor hun productie en bij te dragen aan het verhogen van de efficiëntie en winst met onze producten en diensten.

In de loop der jaren hebben we een uitgebreide kennis opgebouwd in ons vakgebied en we zijn er trots op deze kennis te delen met onze gewaardeerde klanten. De DETECTRONIC machines behoren tot de sterkste en meest betrouwbare machines op de markt. Ze zijn gebouwd om te overleven in elke industrie, en in elke uithoek van de wereld.

detectronic.dk

Oplossingen van DETECTRONIC

Metaaldetectoren voor pijpleidingen

De DETECTRONIC Pipeline metaaldetector behoort ook tot de gevoeligste op de markt met extreme inspectiemogelijkheden tot 0,8 mm.

Metaaldetectoren in vrije val

De Detectronic Sensoline familie van vrije val metaaldetectoren is een zeer gevoelige en robuuste reeks metaaldetectoren. Onze geavanceerde signaalverwerking zorgt voor hoge en nauwkeurige detectieniveaus en onze metaaldetector maakt indruk met maximale metaalgevoeligheid en operationele betrouwbaarheid.

Tunnel metaaldetectoren

DETECTRONIC metaaldetectoren hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid al bijna 35 jaar bewezen in de markt. Wij bouwen onze machines om te overleven in elke industrie, en in elke hoek van de wereld.