Spring naar hoofd-inhoud

Poly-clip System

Veelzijdig in clippen

De geschiedenis van het Duitse familiebedrijf met hoofdkantoor in Hattersheim, bij Frankfurt am Main, gaat terug tot 1922. Onderzoek en ontwikkeling is vanaf het begin een belangrijke drijfveer geweest, maar altijd gericht op de verbetering van het proces. Het is dan ook geen toeval dat Poly-clip System, dankzij meer dan 800 patenten, technologisch wereldleider is voor de gehele industrie op het gebied van clip oplossingen.

Met deze innovatiekracht heeft het bedrijf niet alleen de vleesverwerkende industrie en het slagersvak gerevolutioneerd met machines en innovatieve verbruiksgoederen, maar is ook een drijvende kracht achter efficiënte en uiteindelijk zeer economische verpakkingsoplossingen in de food en non-food industrie.

Poly-clip System staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid gecombineerd met een hoge productiviteit en een uitstekende service. De focus ligt op producten die aangepast zijn aan de respectievelijke wensen van de klant en die productieprocessen succesvol, effectief en productief maken dankzij hun efficiënte en innovatieve oplossingen. Het productgamma reikt van manuele tafelmachines en dubbelclipmachines tot geautomatiseerde systemen voor het laden van rookkarren en verbruiksgoederen zoals clips en lussen.

Neem contact met ons op. Wij kunnen u laten zien hoe u uw productie effectiever en dus economischer kunt maken met behulp van Poly-clip System machines en verbruiksartikelen.

www.polyclip.com

Oplossingen van Poly-clip System

Automatische clip-machines

Automatische enkel-clip machines, dubbel-clippers en sealmachines voor de hoogste eisen. 

Halfautomatische clip-machines

Halfautomatische enkel-clip machines, dubbel-clippers, cap bonding en vacuümsystemen voor diverse behoeften.  

Manuele clip-machines

Enkel- en dubbelclipmachines, clippertoestellen, persclipmachines en pluimveelader voor darmen en netten.