Spring naar hoofd-inhoud

Opleiding

Opleidingen aangepast aan de behoeften van de klant

In onze opleidingen profiteren uw medewerkers van de jarenlange ervaring en de diepgaande vakkennis en branchekennis van onze opleidingsmanagers. In de praktijkgerichte trainingen krijgen uw medewerkers niet alleen theorie, maar ook veel tastbare kennis aangereikt die ze in hun dagelijkse werk nodig hebben om het beste uit de machines te halen. En in veel gevallen zelfs bij u op locatie.

Onze trainingen zijn aangepast aan de eisen van uw bedrijf en voorzien uw personeel van alle benodigde vaardigheden voor een soepele werking en effectief onderhoud. Naast meer veiligheid voor de bedieners en een hogere productiviteit, zorgen de opleidingen er ook voor dat uw medewerkers gemotiveerder zijn.

Neem contact op met onze trainingsexperts

Contact

De aangegeven selectie is slechts bedoeld als een voorlopige leidraad en kan niet in de plaats komen van het professionele advies van ons opgeleid en gekwalificeerd personeel. Onder voorbehoud van technische wijzigingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies - profiteer van onze knowhow en onze "alles uit één hand"-filosofie.

Vertel ons uw verzoek en uw voorkeursdatum wanneer wij u telefonisch kunnen bereiken. Wij bellen u graag terug.

Met het versturen van de E-Mail geeft u toestemming voor het opslaan van uw data door FoodLine System volgens de wet privacyverklaring.