Spring naar hoofd-inhoud

Technische service

Gegarandeerd de snelst mogelijke hulp

U weet heel goed dat stilstandtijden soms veel geld kunnen kosten. Wij garanderen u onmiddellijke hulp in geval van storingen. Speciaal opgeleide servicespecialisten stellen de oorzaak van het probleem vast, beslissen over de noodzakelijke reparatiemaatregelen en voeren de reparatie uit. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd door gecertificeerde servicemonteurs.

Dat is voor u een geruststellende gedachte: één telefoontje naar ons is voldoende om gekwalificeerde hulp te krijgen. U wordt direct doorverbonden met een service specialist die uw toepassing en de machine kent. Vaak kan aan de telefoon duidelijk worden gemaakt hoe een probleem kan worden opgelost.

Bovendien zijn originele onderdelen en onderdelenpakketten voor al onze merken altijd gegarandeerd. Dit geeft u de zekerheid dat u altijd de gegarandeerd juiste onderdelen ontvangt.

Neem contact op met onze experts voor Technische Dienst

Contact

De aangegeven selectie is slechts bedoeld als een voorlopige leidraad en kan niet in de plaats komen van het professionele advies van ons opgeleid en gekwalificeerd personeel. Onder voorbehoud van technische wijzigingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies - profiteer van onze knowhow en onze "alles uit één hand"-filosofie.

Vertel ons uw verzoek en uw voorkeursdatum wanneer wij u telefonisch kunnen bereiken. Wij bellen u graag terug.

Met het versturen van de E-Mail geeft u toestemming voor het opslaan van uw data door FoodLine System volgens de wet privacyverklaring.