Spring naar hoofd-inhoud

Günther Maschinenbau

Levensmiddelentechnologie voor de fijnste

Duurzaamheid. Kwaliteit. Dat zijn de voorwaarden voor het succes van levensmiddelen op het consumentenfront. Günther Maschinenbau heeft technische oplossingen ontwikkeld en geproduceerd, die de handel en industrie in staat stellen deze altijd te vervullen. Het zwaartepunt van het producten- en dienstenpakket ligt bij machines, installaties en systemen voor het injecteren, tumbelen en coaten.

Of het nu gaat om vlees, gevogelte, vis, kaas, kant-en-klare levensmiddelen of vegetarische producten, Günther kent de speciale eisen voor deze producten en biedt zijn klanten altijd de desbetreffende, best mogelijke technologie voor de verwerking ervan.

De technologie van Günther heeft zich bewezen bij gebruikers en toepassingen over de hele wereld. Zij hebben de rol van technologische drijvende kracht op het gebied van onze kerncompetenties opgeëist en willen deze ook behouden, daarom werken zij er al intensief aan om deze positie nog verder uit te breiden. De mogelijkheden zijn er al. De oprichters- en eigenaarsfamilie heeft sinds 1980 een solide basis kunnen leggen en met de toetreding in de Niedecker Group in 2018 beschikt het bedrijf nu ook over een sterke achtergrond om eventuele toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

www.guenther-maschinenbau.de

Productcatalogus alle machines

Oplossingen van Günther

Günther Mixers

Machine for tumbling, maturing, mixing, salting, thawing, coating and marinating

Günther Injectoren

Machines voor het injecteren van pekel in rundvlees, gevogelte, vis en wild.