Spring naar hoofd-inhoud

De beste oplossingen voor uw productie!

Machines, service en knowhow, daar kunt u op vertrouwen bij Foodline System.
Met onze machines, systemen en productieoplossingen slaagt u met elk product!

Poly-clip System

Meer dan knippen

Poly-clip System is 's werelds grootste leverancier van clipsluitingen en wordt beschouwd als de wereldwijde marktleider in dit segment in de voedingsmiddelenindustrie en verpakkingssector. Het productassortiment strekt zich uit van machines voor ambachtelijke productie tot volledig automatische systeemoplossingen voor industriële vereisten.

Günther Maschinenbau

Food Technology

Günther Maschinenbau ontwikkelt en produceert technische oplossingen waarmee handel en industrie aan deze eisen kunnen voldoen. De focus van het dienstenaanbod ligt op machines en systemen voor uitharding, trommelen en coaten.

RF Systems

RF Systems

Opgericht in 1990, gespecialiseerd in de productie van Radio Frequency (RF) drogers en apparatuur.

Themis

Geavanceerde technologische oplossingen voor afvalverbetering.

Themis is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van innovatieve procesmachines en -systemen gericht op de reductie en verbetering van industriële productieafvalproducten in de volle geest van de principes van duurzaamheid en Circulaire Economie.

Pujolàs

Vul- en persmachines voor de vleesindustrie

Pujolàs, een familiebedrijf, beschikt over diepgaande expertise in de vleesindustrie, geworteld in haar rijke geschiedenis. Ze maken machines die efficiëntie verhogen, duurzaamheid bevorderen en tegelijkertijd de integriteit van het product respecteren. Hun voornaamste expertise ligt op het gebied van opvul- en uitknipmachines en vleespersen, waarmee ze hun klanten helpen hun concurrentiepositie te verbeteren.

Autotherm

Rooksystemen, kooksystemen, damprook

AUTOTHERM heeft zich voortdurend ontwikkeld om klanten over de hele wereld uitstekende oplossingen te bieden op basis van hun ruime ervaring, competentie en kwaliteit op het gebied van stomen, roken, klimatiseren en ontdooien voor de voedingsindustrie.

Buhmann Pac Solutions

End-of-line verpakking - Vul- en sluitmachines - Automatiseringsoplossingen voor verpakkingsprocessen

BUHMANN PAC SOLUTIONS ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar verpakkingsmachines voor de food & non-food sector. BUHMANN biedt oplossingen voor end-of-line verpakkingsmachines, afvullijnen en automatiseringstaken in het verpakkingsproces.

Giecon

Worst ontkleden en laden

Giecon ontwikkelt worstontkip- en laadsystemen voor dieptrekmachines en flowpackers. Met onze ervaring kunnen we ons met recht specialist noemen in het ontkippen en beladen van worst. Onze machines onderscheiden zich door een logische productstroom en een eenvoudig ontwerp. Wij bieden de flexibiliteit om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en te produceren die zo goed mogelijk aansluiten bij uw behoeften.

Norbech

Geen onbetrouwbare zaken. Alleen verstandige oplossingen.

Door op maat gemaakte, intelligente machines en lijnen voor de verwerking van vis en garnalen die een lage impact op het milieu hebben, de arbeidskosten verlagen en de arbeidsomstandigheden optimaliseren, zorgen we voor een hoge opbrengst terwijl we de efficiëntie in elke productie verbeteren.